Zoeken naar 2e hands auto particulier kopen

2e hands auto particulier kopen
Hoe zit het met de btw als u in het buitenland een auto koopt of verkoopt? Uw Europa.
Wilt u een auto kopen of verkopen? Een auto kopen. Een auto verkopen. In een ander EU-land. Buiten de EU. Als u een auto koopt in een ander EU-land, hoeft u geen invoerrechten te betalen wanneer u de auto naar uw eigen land brengt. Wie is de verkoper? Een bedrijf met een btw-nummer. De auto is nieuw. Voor de btw is een auto nieuw als er maximaal 6000 km op de teller staat OF als hij binnen 6 maanden na de eerste inschrijving aan de eigenaar geleverd is. De auto is tweedehands en ingeschreven in de EU. Voor de btw is een auto tweedehands als er meer dan 6000 km op de teller staat EN als hij pas meer dan 6 maanden na de eerste inschrijving aan de eigenaar geleverd is. Als u een auto van een particulier koopt, hoeft u geen btw te betalen in het land van de verkoper.
Een tweedehands auto kopen: onze tips en checklist.
Welkom bij AXA. Een tweedehands auto kopen: onze tips en checklist. U beslist, voor om het even welke reden, een tweedehandswagen aan te schaffen? Dat is altijd een beetje spannend want u wilt toch geen kat in een zak kopen? Ja" maar hij is zo mooi." Het is liefde op het eerste gezicht. U vond net de auto van uw dromen. Fijn voor u maar toch maar even checken of deze liefde van lange duur zal zijn. Koop bij een professionele autohandelaar want dan heeft u minstens één jaar waarborg. Of neen, koop bij een particulier want dan betaalt u een lagere prijs maar krijgt u geen waarborg. OK, dat vergemakkelijkt uw keuze niet! Controleer de wagen vanbinnen én vanbuiten en doe dit best overdag.
Heb ik garantie op die tweedehandsauto? Radio 2, de grootste familie.
De verkoper mag wel een bedrag in mindering brengen voor het gebruik dat je al van de auto had. Belangrijk: Ondervind je een probleem? Stap dan voor de herstelling in de eerste plaats naar de verkoper zelf, en niet naar een andere garage.
Uw auto huren bij Luxauto.
Blader door onze huurgids voor meer informatie rond het huren van een auto via Luxauto. Natuurlijk kan u ons ook altijd contacteren. Wil u als bedrijf een auto, bestelwagen of vrachtwagen huren? Neem dan een kijkje op onze pagina voor B2B-autoverhuur.
Cardoen autosupermarkt Nieuwe auto's' kopen aan de laagste prijs.
nieuwe auto's' 0 km van 25 merken aan de laagste prijs! bel gratis 0800 17 023 of stuur ons een mail. vind je auto via.: minder dan 10.000 16 Apply minder dan 10.000 filter. 7.500 12.500 74 Apply 7.500 12.500 filter.
Tweedehands auto in België AutoWereld.
Mijn wachtwoord opnieuw instellen. Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord. Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres. Nog geen account? SCHRIJF JE GRATIS IN. Prijzen en packs. Prijzen nieuwe wagens. BIV en belastingen. Kostprijs per kilometer. Tweedehands auto verkopen.
Hoe zit het met de btw als u in het buitenland een auto koopt of verkoopt? Uw Europa.
Auto kopen of verkopen: btw. Auto van de zaak. Uw rijbewijs halen in de EU. Omwisseling en erkenning van uw rijbewijs in de EU. Uw rijbewijs verlengen in een ander EU-land. Geldigheid van uw autoverzekering in de EU. Geldigheid van uw autoverzekering in het buitenland. Uw auto: inschrijving en andere formaliteiten.
Heeft u recht op wettelijke garantie bij een tweedehands auto?
Super snel afgehandeld. Zeer goed en leuk personeel. Antwerpen Audi A3, 2006 30.08.2017. goede duidelijke uitleg en heel vriendelijk. Antwerpen Mercedes-Benz CLS-Klasse, 2006 01.08.2015. in slechts 2 stappen Gratis voertuigevaluatie. in slechts 2 stappen. wijkopenautos.be Auto verkopen Wettelijke garantie tweedehands auto. Inhoud op deze pagina. Een tweedehands auto met garantie Verplicht of niet? Leg afspraken over garantie vast. Een tweedehands auto met garantie verkopen. Een extra garantieverzekering voor uw occasion. Makkelijkste manier van verkopen? Onze diensten voor u.: Oude auto verkopen. Wat is mijn auto waard. Kapotte auto verkopen. Oude auto verkopen. Inruilen gefinancierde auto. Auto verkopen tips. Auto verkopen particulier. Ik wil van mijn auto af. Auto verkoop sites.
Vraag uw autolening online aan ING België.
De ING Autolening is een lening op afbetaling om de aankoop van een nieuw of tweedehandsvoertuig te financieren, ongeacht of het om een auto, motor of mobilhome gaat. Voor iedereen die een voertuig wil kopen zonder zijn of haar budget uit evenwicht te brengen of spaargeld aan te spreken.
LeasePlan Belgique LeasePlan. Loader. Chevron right. Chevron right. Facebook. LinkedIn. Twitter. Youtube.
Of je nu een enkele auto of een volledig wagenpark nodig hebt, het is onze missie om je elke auto, altijd en overal te leveren, zodat je je kunt richten op wat er nu zal volgen. Kom meer te weten over LeasePlan. De perfecte auto bekijken. Ontdek onze autos. Selfservice voor bestuurders. Ongevallen en schade. Onderhoud en herstellingen. Ontdek al onze selfservice-opties. Zo werkt het. Leasen of kopen?

Contacteer ons