Meer resultaten voor tweedehands auto kopen particulier

tweedehands auto kopen particulier
Tweedehands auto kopen: 5 stappen om de ideale wagen te vinden Voertuigkosten.
Home / Auto belastingen en kosten berekenen / Tweedehands auto kopen: 5 stappen om de ideale wagen te vinden. Tweedehands auto kopen: 5 stappen om de ideale wagen te vinden. Op zoek naar een tweedehands auto? Volg dan deze 5 eenvoudige stappen om onaangename situaties te vermijden. Bereken jou autoverzekering. Vergelijk de prijs online. Zowel voor een nieuwe auto als voor een tweedehands auto is het aangeraden om de prijs eens online te vergelijken. Je kan de prijzen vergelijken bij onder andere tweedehandssites zoals 2dehands.be, Autovlan, Vroom en Autoscout24. Je kan ook terecht bij professionele dealers. Richt je dan best tot het tweedehandsnetwerk van de grote merken of tot de erkende verkopers van Federauto. Kies voor een particuliere of professionele verkoper. Je kan jouw tweedehandswagen aankopen bij een particulier of professionele verkoper. Houd daarmee rekening dat een professionele verkoper in de meeste gevallen meer zal vragen voor de auto dan een particulier. Controleer de staat van de wagen.
Ultieme Checklist: het kopen van een tweedehands auto Lastenvrij.nl.
In Nederland worden veel tweedehands autos verkocht. Alleen al op Marktplaats staan bijna 200.000 tweedehands autos te koop. Veel van deze autos zijn prima, maar er worden natuurlijk ook minder goede autos verkocht. Daarom hebben we een checklist opgesteld met nuttige tips om een miskoop te voorkomen. Je kunt de zoektocht naar een tweedehands auto beginnen op Markplaats of Autoscout24. Het aanbod is groot en de autos zijn eenvoudig met elkaar te vergelijken. Hieronder staan 5 populaire sites om te zoeken naar een gebruikte auto.: De autos die op Marktplaats staan worden verkocht door een particulier, een autogarage óf een BOVAG-autogarage. Hieronder staan de voor en nadelen van het kopen van een particulier en een garagebedrijf.:
Auto gekocht met verborgen gebreken maar zonder garantie.
Er is sprake van een consumentenkoop als u als particulier een auto heeft gekocht bij een bedrijf. In dat geval geldt er een bewijsvermoeden dat inhoudt dat vermoed wordt dat de auto bij aflevering niet goed was non-conform als de auto de gebreken binnen zes maanden vertoont. Het bedrijf dat u de auto heeft verkocht moet dan bewijzen dat de auto die gebreken nog niet had toen de auto aan u werd verkocht. Er is niet altijd sprake van een verborgen gebrek als de auto na aankoop bepaalde gebreken vertoont. Of er sprake is van een verborgen gebrek is onder andere afhankelijk van de mededelingen die de verkoper heeft gedaan over de auto, het bouwjaar van de auto en de kilometerstand. Autos hebben nu eenmaal onderhoud nodig en het kan zijn dat u een tweedehands auto heeft gekocht waarvan enige tijd na de aankoop een slijtageonderdeel vervangen moet worden.
Tweedehands auto kopen: waar moet u op letten? De Standaard.
mijn geld consument. Tweedehands auto kopen: waar moet u op letten? 02/09/2013 om 1900: door Andy Stevens. Foto: jo.sau Flickr. Sinds de introductie van de Car-Pass eind 2006 werden er al vijf miljoen zon certificaten uitgereikt aan kopers van tweedehandswagens. Het document vertelt iets over de kilometerhistoriek van het voertuig, maar er zijn nog andere aandachtspunten. Met een Car-Pass heeft een potentiële koper meer zekerheid over de werkelijke kilometerstand van een wagen en wordt fraude met de teller quasi onmogelijk. Een verkoper van een tweedehandsvoertuig particulier of professioneel is altijd verplicht zon Car-Pass mee te geven met de koper. De Car-Pass heeft zijn nut de voorbije jaren al bewezen: voor 2006 waren er jaarlijks zon 60.000 fraudegevallen met tellers. In 2012, vijf miljoen Car-Pass-certificaten later, waren dat er nog 1.247. Maar tellerfraude is niet uw enige bezorgdheid bij de aanschaf van een tweedehandswagen. Daar is sowieso altijd een zeker risico mee gemoeid, maar met deze tips verkleint u de kans op verrassingen achteraf.
Tweedehandsauto kopen Sleutelmomenten Belfius.
Kopen bij een particulier. Wanneer u een tweedehandsauto koopt van een particulier, dan bent u wettelijk minder beschermd dan bij een professionele verkoper, maar de prijs is vaak aantrekkelijker. Controleer de auto bij klaarlichte dag, zodat u geen gebreken over het hoofd ziet bluts in de carrosserie etc. Test de wagen.
AutoWereld.nl Occasion kopen tweedehands auto gratis verkopen voor autobedrijven en particulieren. Alle auto's' staan op AutoWereld.nl.
Tesla Model S. MINI Mini Electric. MINI Mini Cooper. Mercedes-Benz C-klasse Estate. Ford Focus Wagon. Toyota ProAce Worker. Ford Focus Wagon. Audi A3 Sportback. Ford Transit Custom. Mercedes-Benz GLC-klasse Coupé. MINI Mini One. Renault Mégane Estate. DS 3 Crossback. BMW 4-serie Gran Coupé. Mercedes-Benz CLK-klasse Cabrio. Renault Kangoo Family. Dodge Ram Pick Up. BMW Z3 Coupé. Gratis uw auto verkopen op AutoWereld.nl Plaats uw auto. Ontdek bij AutoWereld.nl. Goedkope occasions Tot 1.000. Elektrische auto's' met subsidiemogelijkheid. Compacte gezinsauto Tot 3.000. Nieuwe auto's' Auto's' nieuw op de markt. Goedkoop en krachtig Meeste PK's' voor uw geld. Grote familie auto's' Tot 8.000. Betaalbare cabrio's' Tot 10.000. Zuinige auto's' De meest populaire. Full options occasions De meest populaire opties. Exclusieve occasions Boven 50.000. AutoWereld.nl dé occasionmarkt van Nederland!
Tweedehands auto opkopers in Antwerpen? Cataloguswaarde wagens? wij kopen auto's' in Antwerpen.
Onze deskundige zal snel en accuraat de waarde bepalen van uw auto of apparatuur en stelt u een eerlijke prijs voor. Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten voertuigen: van trucks tot bestelwagens, alle soorten personenauto.s en minibussen, alle opleggers en aanhangers, kortom alles wat als vervoer gebruikt wordt in de industriële sector. Wij zijn ook bereid om volledige parken aan te kopen in om het even welke hoeveelheden. We kopen tweedehands auto's' en vrachtwagens over van particulieren en bedrijven. Auto Verkopen Belgie. GSM: 320486 26 52 15. Nieuw smart app om uw wagen snel en eenvoudig te verkopen. Parkeerplaats voor meer auto's.' Wij kopen auto's.' 2de hands auto.
tweedehands auto kopen particulier
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Bestelwagens en Lichte vracht. Help en info. Google Play badge App Store badge. 2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap.
Geen tweedehandsauto zonder checklist Netto.
2dehands.be ziet in januari 20 procent meer zoekertjes dan in december. Ook op zoek naar een tweedehands auto? Dan moet u op een aantal zaken letten. Autohandelaar of particulier? Als u vooral een goede prijs wilt, bent u goedkoper af bij een particulier. Maar dan heeft u minder garanties over de staat van de auto. Bij een autohandelaar krijgt u normaal gezien een auto die technisch helemaal in orde is, met een garantie van een jaar. Voor die extras betaalt u een hogere prijs. Het is altijd verstandig om de prijzen voor tweedehands wagens te vergelijken op websites die gespecialiseerd zijn in autoverkoop.
Tweedehands auto kopen bij Dex.
Een tweedehands auto kopen? Je wil een tweedehands auto kopen en bent op zoek naar een ruim aanbod van kwalitatieve tweedehands autos? Met onze jarenlange expertise in de autosector, zijn wij gespecialiseerd in jonge tweedehandswagens. Hierbij gaan we steeds op zoek naar zo goed als nieuwe wagens, waardoor we je een betere ervaring kunnen bieden. Reeds een idee qua merk? Wat denk je van een sportief model? Misschien denk je wel aan gezinsuitbreiding? Liever wat ecologischer? Door het ingeven van je specifieke eisen, bieden we je enkel concrete zoekresultaten, die naadloos aansluiten bij je zoektocht naar de ideale tweedehandswagen. Ontdek onze wagens! Waarom zou je kiezen voor een tweedehandswagen? Het belangrijkste voordeel van een tweedehandswagen schuilt hem in de prijs.

Contacteer ons