Meer resultaten voor woning kopen huizen

woning kopen huizen
Ruimste aanbod huizen, appartementen, gronden en nieuwbouw te koop in Kortenberg.
Onze troeven Blijf op de hoogte Mijn favorieten Blog. Vastgoed te koop. Er werden geen resultaten gevonden. Blijf als eerste op de hoogte van ons aanbod! Registreer nu mijn zoekopdracht. Volg ons ook op. 02 751 57 06. 0486 161 901. De beste immomakelaar werkt ook op zondag! Onze persoonlijke aanpak maakt een wereld van verschil, wij verdedigen uw belangen. Onze ingesteldheid Uw woning, onze woning speelt maximaal in uw voordeel.
Alleen een huis kopen als single, hoe doe je dat?
Stel dat je veertig jaar bent en alleen een huis wil kopen in het Vlaams Gewest? Dat betekent dat je in 2014 moest rekenen op een gemiddelde verkoopprijs van 214.000 euro voor een woonhuis volgens cijfers van het ministerie van economische zaken. Dat kán als single, maar het is niet voor iedereen weggelegd. Volgens cijfers van de Nationale Bank van België zijn koppels met kinderen en koppels zonder kinderen respectievelijk 81% en 76% eigenaar van de gezinswoning. Bij een alleenstaande met of zonder kinderen is dat respectievelijk 55 % en 44%. Volgens cijfers van de Immotheker Finotheker leende de gemiddelde single in 2014 een bedrag van 135.612 euro, om daarmee een totaalproject alle notaris en registratiekosten inbegrepen van 209.492 euro te financieren. Diezelfde single brengt eigen spaargeld in van 73.880 euro en heeft een gemiddeld netto-inkomen per maand van 2 230 euro. Hij of zij is ook weer gemiddeld 38 jaar. De grootste groep van de singles 348%, is echter ouder dan 40 jaar. Zij lenen gemiddeld 135.849 euro wat overeenkomt met het gemiddelde voor alle singles samen met een gemiddelde duur van 19 jaar.
Alle vastgoed te koop bij Immo Nobels Ook in jouw regio zijn we actief.
Wij waren overtuigd om een 3 tal immo kantoren uit te nodigen. Lees volledig artikel. Dag Vanessa, We zijn heel tevreden over de vlotte afhandeling van de verkoop van ons huis. Je hebt dit op een heel enthousiaste wijze op intern. Lees volledig artikel. Beste Vanessa en Alain Bij deze willen wij u bedanken voor de zeer snelle verkoop van ons huis in Gavere. Alles was tot in de puntjes in. Lees volledig artikel. Expert in vastgoed. erkend makelaar sinds 1993. méér dan 18.000 vastgoedtransacties. groot netwerk in vastgoedsector. Sterk in marketing. vernieuwende commerciële acties. heel ruim klantenbestand. Klant staat centraal. gratis advies op maat. méér dan 20 professionals tot uw dienst. Bereken potentiële kopers Bekijk realisaties verkoop Waarom Immo Nobels. Bereken potentiële huurders Bekijk realisaties verhuur Waarom Immo Nobels. Kopen Huren Inloggen.
Te koop Immo Francois. logo-immo-francois. icon-map. icon-grid. icon-no-results. bbg-logo. instagram.
estates.count panden te koop gevonden favorites.length favorieten. toon op kaart toon in grid. Aflopend op prijs. Oplopend op prijs. estate.properties_sold % reeds verkocht. null estate.properties.length 1? units: unit estate.bedrooms slaapkamers slaapkamer estate.sizes estate.sizes.total estate.sizes.total.formatted? vanaf estate.price.formatted op aanvraag verkocht verhuurd. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze lokale experten en zij helpen jou een pand te zoeken op basis van jouw criteria.
Huis te koop in Gent Axel Lenaerts makelaars.
Hieronder vindt u een overzicht van de huizen te koop in Gent. Indien u niet meteen vindt wat u zoekt, schrijf u zeker in op onze mailinglijst en wij houden u op de hoogte van ons nieuwste aanbod! Goed gelegen herenwoning te koop in Gent. Energiezuinige gerenoveerde woning vlakbij Gent Sint-pietersstation. Charmante authentieke woning met handelsruimte te koop Gent centrum. Idyllische citéwoning hartje Patershol te koop in centrum Gent. Toch liever huren? Huis huren in Gent. Appartement huren in Gent. Op zoek naar een specifiek type? Appartement kopen in Gent.
Wij kopen Wij kopen uw woning!
Indien u er wil blijven wonen via een huurcontract, kunnen we ook daar regelingen voor treffen. Alles is bespreekbaar, wij vinden elkaar. Kan ik gratis blijven wonen? U kan enige tijd na verkoop gratis blijven wonen tot we afgesproken vrijgave-datum hebben bereikt. Geen immo of makelaar. Thuyn Invest is al jaren actief op de vastgoedmarkt, maar is géén immobiliënkantoor of makelaar. Wij kopen uw huis direct zelf op, zonder tussenkomst van derden en zonder talrijke bezoeken. Wij nemen bovendien alle bijkomende kosten voor onze rekening, zoals schoonmaak, notaris en de vijf benodigde attesten. Wilt u uw huis, appartement of grond direct verkopen? Wij kopen alle vastgoed! Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende afspraak. Bel ons op het nummer 050 900 900 of vul het contactformulier in. Uw voordelen op een rij. U ontvangt onmiddellijk een vrijblijvend bod als we komen kijken. U ontvangt onmiddellijk een voorschot. U maakt geen kosten voor certificaten, keuringen, comissies of aktes. U hoeft geen aparte certificaten te kopen, wij betalen en regelen alles. U kunt uw woning in alle discretie verkopen, zonder bord of advertentie.
Sociale woningen te koop KLEMO.
Als je wordt aangeschreven, kan je aangeven dat je een voorkeur hebt voor één of meerdere woningen of dat je liever wil wachten of dat je geschrapt wilt worden. Op basis van de volgorde op de wachtlijst, en het al dan niet aanwezig zijn van een band met de gemeente, legt de raad van bestuur de volgorde vast voor de toewijzing van de woningen. Toewijzing van de koopwoningen kan hier op kantoor gebeuren voor kleinere bouwprojecten op basis van de keuzeformulieren ingevuld door de kandidaat-kopers. Voor grotere projecten organiseren we een toewijzingsvergadering, waarop alle kandidaat-kopers aanwezig moeten zijn. Tijdens dit vergadering roepen we de kandidaat-kopers volgens de volgorde op de lijst, en je mag een woning kiezen als je aan de beurt bent. Nadat we jou een sociale koopwoning of bouwgrond hebben toegewezen, vragen we jou om een éénzijdige belofte van aankoop te ondertekenen. In deze belofte van aankoop verbind jij je om de sociale koopwoning aan te kopen.
Een woning huren of kopen? KBC Bank Verzekering. alert-func-check. alert-func-cross-rename. communication expr mail.
Afhankelijk van de kostprijs van de woning en je budget, kan het bedrag van je hypotheek iets hoger liggen dan wat je aan huurgeld betaalt. Het kan dus wat puzzelwerk vergen om te weten hoe je je aankoop het best organiseert. Anderzijds kun je de aflossingen van je hypotheek wel plannen in functie van wat je financieel aankunt en comfortabel vindt. Het financiële plaatje is wel essentieel, want je engageert je op de langere termijn. Benieuwd wat je budget je toelaat te kopen? Probeer dan zeker eens onze online simulator voor je op huizen of appartementenjacht uit trekt.
Huizen te koop in België ERA Belgium.
Panden te koop. Kopen in het buitenland. Panden te huur. Wij zoeken voor u. Waarom verkopen met ERA? Op zoek naar een makelaar? Inschrijven voor de ERA Open Huizen Dag? Verkopen met de ERA Comfort Garantie. Wie is geïnteresseerd in uw woning?
Een eigen huis kopen, wat komt daar allemaal bij kijken.
Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt anders dan het kopen van een bestaand huis: ontdek wat er komt kijken bij nieuwbouw. Meer over nieuwbouw. Zelf een huis bouwen. Wie veel keuzevrijheid wil, kan een kavel kopen en zelf een huis laten ontwerpen en bouwen. Wat komt hierbij kijken? Meer over zelf bouwen. Coronavirus: veelgestelde vragen. Het coronavirus zorgt voor veel vragen en onzekerheden. Lees de antwoorden op de veelgestelde vragen van onze leden rondom corona. Zoeken naar een huis. Benieuwd naar de woningmarkt Budget bepalen Wel of geen makelaar. Advies over waardebepaling Informatie over onderzoeksplicht Tips voor goed onderhandelen. Regelen voor de koop. Financiering regelen Een koopcontract voorbeeld. Onze diensten bij het kopen van een huis. Deel dit artikel via. Heb je ons nodig? We helpen je graag. Neem contact op. Word lid voor 2950, per jaar. Word nu lid. Calcasa waarde indicatie huis. Collectieve Inkoop Energie. Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Eigen Huis Verzekeringsservice. Eigen Huis Schilderservice. Isoleren met ledenkorting. Starters op woningmarkt. Van gas los. Wat doen wij.

Contacteer ons