Op zoek naar 2de hands wagen kopen?

2de hands wagen kopen
Tweedehandswagens: waarop letten bij aankoop?
Betrouwbaarheid van de automodellen. Als u van plan bent een tweedehandswagen te kopen, zoekt u natuurlijk een betrouwbare auto tegen een betaalbare prijs. Dat is niet altijd gemakkelijk, want op de occasiemarkt zijn er tal van oplichters aan het werk. Let dus op een aantal essentiƫle punten en stel de juiste vragen vooraleer u een occasie koopt. Particuliere of professionele verkoper? Beide hebben hun voor en nadelen. Als het gaat om iemand die u kent, hebt u enige zekerheid omtrent de kilometerstand, het onderhoud, eventuele ongevallen in het verleden en de reden voor de verkoop. Normaal gezien zal de prijs lager zijn dan bij een professionele verkoper. Meestal wordt de wagen verkocht in de staat waarin hij zich bevindt, dus bijvoorbeeld met versleten banden.
Met welke bijkomende kosten na aankoop van een auto, moet ik rekening houden? Wikifin.
Een kort overzicht.: de belasting op inverkeerstelling BIV is een eenmalige belasting die je betaalt om met je wagen de weg op te mogen, ongeacht of die nieuw of tweedehands is. Het bedrag van de BIV hangt af van het vermogen en de milieu-impact, en van het Gewest waar je woont.;
Jeep Auto occasions Tweedehands auto kopen Jeep.be.
Ontdek Mopar Promoties Naverkoop Garantie Onderhoud Connected Services myJeep Onderhoud Originele onderdelen Fleet Klanten Vind een dealer Shop online Accessoires Navigatie Merchandising Configureer de services. Vraag een brochure aan Configureer Reserveer een testrit Vraag een offerte aan Vind uw verdeler Newsletter Tweedehandswagens Stockwagens.
KGT Trading bvba, Ninove Home.
In onze eigen werkplaats kan u ook na de aankoop terecht voor onderhoud en herstelling. U kan onze wagens komen bezichtigen, liefst na afspraak. Een ogenblik geduld aub. Er wordt een individueel aanbod voor u samengesteld. Er werd geen wagen gevonden met de geselecteerde zoekcriteria.
Hoe zit het met de btw als u in het buitenland een auto koopt of verkoopt? Uw Europa.
Ga hier na hoe het zit met de btw als u een auto binnen de EU koopt of verkoopt, of als u buiten de EU een auto koopt en u die in de EU wilt invoeren. Deze pagina bevat informatie over de btw-regels voor particulieren, niet voor zakelijke transacties. Wilt u een auto kopen of verkopen?
Tweedehands auto kopen: waar moet u op letten? De Standaard.
mijn geld consument. Tweedehands auto kopen: waar moet u op letten? 02/09/2013 om 1900: door Andy Stevens. Foto: jo.sau Flickr. Sinds de introductie van de Car-Pass eind 2006 werden er al vijf miljoen zon certificaten uitgereikt aan kopers van tweedehandswagens. Het document vertelt iets over de kilometerhistoriek van het voertuig, maar er zijn nog andere aandachtspunten. Met een Car-Pass heeft een potentiƫle koper meer zekerheid over de werkelijke kilometerstand van een wagen en wordt fraude met de teller quasi onmogelijk.
Uw eerste auto kopen: de belangrijkste tips TopCompare.be.
Financier uw eerste auto. Uw eerste auto kopen is meestal een dure investering, of u nu een nieuwe of gebruikte wagen koopt. Het is daarom van belang dat u nadenkt over de verschillende manieren waarop u de aankoop kan financieren.
Een voertuig tweedehands kopen Belgium.be.
de kenmerken van de wagen: merk, model, bouwjaar, cilinderinhoud, vermogen van de motor kW, model van het koetswerk, chassisnummer, datum van de eerste ingebruikname, kilometerstand op de teller en leveringsdatum. de geboden verkoopsgarantie. het roze formulier aanvraag tot inschrijving van een voertuig.
Cardoen autosupermarkt Nieuwe auto's' kopen aan de laagste prijs.
vergelijk deze auto. nieuw, 0 km. benzine, 998 cc, 73 pk. vergelijk deze auto. nieuw, 0 km. benzine, 998 cc, 73 pk. vergelijk deze auto. jong gebruikt, 17570 km. benzine, 999 cc, 75 pk. vergelijk deze auto. nieuw, 0 km.
Auto's' Van Dessel Autohandel Mortsel.
WIJ ZIJN STEEDS OP ZOEK NAAR GEZONDE EN RECENTE WAGENS, BESTELWAGENS, MOBILHOMES, INDIEN UW WAGEN MAXIMUM 7 JAAR OUD IS EN MAXIMUM 120.000 KM HEEFT, KAN U HEM STEEDS TE KOOP AANBIEDEN VIA HET INVULFORMULIER OP DE LINK AUTO VERKOPEN of VIA VOLGENDE URL: http//www.vandessel.com/autoverkopen.:

Contacteer ons