Meer resultaten voor huis kopen huizen

huis kopen huizen
Te Koop ImmoHaven.
TE RENOVEREN KARAKTERVOLLE WONING. RECENTE OPEN BEBOUWING OP ZUIDELIJK PERCEEL. KNAP VERNIEUWDE WONING MET UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN. GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET 3SLKS EN MET RIANTE TUIN VAN CIRCA 3ARE. INSTAPKLARE OB MET 3 SLPK EN LEUKE TUIN. IN STADSCENTRUM 2 SLPK TERRAS MET PRACHTIG UITZICHT. RIANT AUTHENTIEK GEBOUW GERENOVEERD MET BURELEN EN BOVENLIGGENDE WOONST! Handelspand met woonst. RIANT AUTHENTIEK GEBOUW GERENOVEERD MET BURELEN EN BOVENLIGGENDE WOONST! KANTOOR ST TRUIDEN. KANTOOR ST TRUIDEN.
Kopen en verkopen Belgium.be.
Meer informatie over het kopen en verkopen van een woning. Wanneer u een huis of bouwgrond koopt, bent u in de meeste gevallen onderworpen aan het registratierecht. In sommige gevallen kunt u een woning ook met toepassing van het btw-regime kopen. Als de woning nieuw is kan de verkoper er namelijk voor kiezen om de woning met btw te verkopen. Gedetailleerde informatie over de belastingen die u moet betalen wanneer u een huis of bouwgrond koopt. Subscribe to Related Section News Alle nieuwsberichten. 26/08/2020 Uw mening over het geplande windmolenpark ter hoogte van Duinkerke. 04/03/2020 De 10 geboden van de kandidaat-bouwer. 03/02/2020 Brexit: gecentraliseerde informatie over de impact op federaal niveau. 02/05/2019 Belastingaangifte 2019. 27/08/2018 Nieuwe procedure btw-bouwaangifte. Koninklijke federatie van het Belgisch Notariaat. Contact center FOD Financiën. Niet gevonden wat u zocht? Over deze website. Voorwaarden voor het hergebruik.
Maakt corona de huizen goedkoper? Kop of munt!
Gesprek: Start woondroom. WAAR MOET IK OP LETTEN ALS IK EEN HUIS KOOP. AAN DE SLAG MET DE WOONWENSENLIJST. TIJDELIJK, OF VOOR EEUWIG EN ALTIJD. Gesprek: Alles op een rijtje. DOE EEN BOD. PREMIES EN SUBSIDIES. Gesprek: Stressloos kopen. Hypothecaire lening afsluiten. WE HOUDEN HET GEMAKKELIJK. DE LAAGSTE RENTEVOET. GRAAF WAT DIEPER. BEREKEN JE FINANCIEEL PLAN. WAT NA DE KOOP. Gesprek: een zekere toekomst. Hoe kan dat? Hypotheek.winkel blijft open en heeft op alle locaties de nodige gezondheidsmaatregelen genomen. We staan helemaal klaar om jouw vragen te beantwoorden, ook via videogesprek. Maakt corona de huizen goedkoper?
Het mooiste aanbod exclusieve eigendommen te koop te huur Luxevastgoed.
Adverteren op luxevastgoed. Ontvang maandelijkse updates. Schrijf je in op de Luxevastgoed nieuwsbrief. Immo in Gent te koop. Immo te koop in Knokke. Appartementen te koop met zeezicht. Luxe vastgoed te koop in Brussel. Kastelen te koop. Herenhuizen te koop.
Fonds du Logement Prêt hypothécaire bruxelles.
Te koop stellen. Onze toekomstige projecten. Kopen bij het Fonds. Schrijf u op onze nieuwsbrief. Verstuur deze pagina Afdrukken. Naast de hoofdactiviteit die erin bestaat om hypothecaire kredieten toe te kennen, bouwt en renoveert het Woningfonds ook woningen om die vervolgens te verkopen.
Zoeken naar een woning Kopen, huren en lenen Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Eerst lenen en dan kopen of omgekeerd? Om een klaar en duidelijk beeld te krijgen van het aankoopbudget en om efficiënt te kunnen zoeken naar woning, valt het aan te raden reeds vroeg een afspraak te maken bij de bank.
Te koop uw-huis.be vastgoedmakelaar.
Te koop Te huur. 146 resultaten gevonden. Sorteer op gemeente prijs datum. Weergave op kaart Weergave op overzicht. Nieuw in ons aanbod 155 m 3 1. Boodtsstraat 20 259.000. Nieuw in ons aanbod 126 m 3 1. Grensstraat 12 245.000. Nieuw in ons aanbod 80 m 2 1 Ja. Krijgsbaan 95 / B 179.900. Nieuw in ons aanbod 180 m 4 Ja. Dendermondse Steenweg 15 285.000. Nieuw in ons aanbod 90 m 1. Saveryslaan 34 / 5.3 399.000. Nieuw in ons aanbod 91 m 2 1 Ja. Klapperstraat 120 249.000. In optie 135 m 4 1 Ja. Zilverberkstraat 26 275.000. Nieuw in ons aanbod 76 m 2 1. Schoolstraat 58 / G 169.000. Nieuw in ons aanbod 76 m 2 1. Schoolstraat 58 / H 169.000. Nieuw in ons aanbod 620 m. Geeraard de Cremerstraat 106 299.000. Nieuw in ons aanbod 2 1 Ja. Hof ter Elstlaan 3 285.000. Nieuw in ons aanbod 277 m. Lange Minnestraat 3 189.500. Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Hamsterhuren.
Toggle navigation Home. Your browser doesn't' support embedded videos. pause/play video mute/unmute video close video. Gebruik je huur om je huis te kopen. Je eigen woning kopen? Niet vanzelfsprekend vandaag. Huren dan maar? Dat geld zie je nooit meer terug. Gelukkig is er nu een alternatief: Hamsterhuren. Daarmee kan je tot 4 jaar huishuur inbrengen om een woonlening aan te gaan. Nieuwsgierig of er Hamsterhuurprojecten zijn in jouw buurt? Ontdek ze hier. Gemeente of Postcode. Bekijk de video. Hamsterhuren, iets voor mij? Wat is het? Met Hamsterhuren kan je je huishuur gebruiken als inbreng bij de aankoop van je woning.
Huizen te koop in België ERA Belgium.
Unieke eigendom op 25, hectare. ERA Comfort Garantie: basic. Koper gevonden op kijkmoment! Lange Lozanastraat 1, 2018 Antwerpen. Wij zoeken voor u! Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. Panden te koop. Kopen in het buitenland. Panden te huur. Wij zoeken voor u. Waarom verkopen met ERA?
Je eerste huis kopen in 7 stappen Argenta. Argenta. Argenta. Argenta Homepage.
Nadat jullie het compromis hebben ondertekend, heb je maximum vier maanden waarbinnen de akte moet worden verleden, wat wil zeggen dat jullie bij een notaris de akte zullen overlopen en ondertekenen. Contacteer je notaris en geef de overeengekomen datum waarop de akte zal worden ondertekend door aan je bank. Die bezorgt alle nodige info rechtstreeks aan de notaris en schrijft ook het geld voor de woning over voordat de akte wordt verleden. Na het ondertekenen zal je ook de sleutels van het huis in ontvangst mogen nemen en ben je officieel eigenaar van je eigen woning! Hypothecaire lening van Argenta. Een woning kopen of bouwen? Ontdek de hypothecaire lening van Argenta. Een woonkrediet op maat van jouw droomwoning. Ontdek de hypothecaire lening van Argenta. Kredietvorm: hypothecair krediet met onroerende bestemming met zekerheid. Ben je van plan een huis of appartement te kopen? Neem gerust contact op met een Argenta-kantoor bij jou in de buurt. We geven je graag advies. Checklist: ik verhuis!

Contacteer ons