Meer resultaten voor huis kopen huizen

huis kopen huizen
Op zoek naar particulier woningaanbod koop. Immofusion.
Aanbod van woningen in Limburg, de Kempen en Vlaams Brabant. Het complete aanbod aan huizen vindt u hier. Wilt u een huis kopen in Limburg, de Kempen of Vlaams Brabant? U vindt hier een compleet aanbod van woningen die te koop staan in deze regios.
Woningen te koop Vastgoedkantoor Devriese.
Ruime halfopen bebouwing aan de stadsrand van Kortrijk. Unieke art-déco woning in hartje Moeskroen met 4 slaapkamers, tuin, dubbele carport en uitweg achteraan. Op te frissen ruime woning met 4 slaapkamers te Gullegem. Gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, grote garage en rustige ligging in doodlopende woonwijk.
Te koop Immo Beenders.
Om deze website optimaal te kunnen gebruiken heb je JavaScript nodig. Open Huizen Dag. Immobeenders.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Open Huizen Dag. ik wil huren. In vogelvlucht naar het huis van je dromen.
Woningen te koop Christoffels Vastgoed Lanaken.
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV., Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code BIV. Erkend vastgoedmakelaar BIV 503321 België. Koning Albertlaan 97-99. T 32 089 73 01 01. btw-be 475 024 440. Te koop Te huur. Villa's' woningen Appartementen.
Huizen te koop in Bulgarije. Huizen te koop in Bulgarije.
Huizen te koop. Huizen te koop. Bent u op zoek naar een huis in Bulgarije? Dan bent u op de juiste pagina belandt want hier vindt u woningen die te koop staan in het mooie en zeer diverse Bulgarije. Kijk gerust eens rond en aarzel niet om ons een bericht te sturen als u graag wat meer informatie had ontvangen.
Ik wil kopen.
Ik sta op de wachtlijst. Wat zijn de voorrangsregels? Ik krijg een woning. Veel gestelde vragen. Ik huur een woning. Mijn huurcontract en huurprijs. Veel gestelde vragen. Ik wil kopen. Missie visie en waarden. Raad van bestuur. Jaar en werkingsverslagen.
Ik wil kopen WoninGent.
Ik wil huren. Ik wil kopen. Ik wil kopen. Ik wil een sociale woning kopen. Mijn sociale huurwoning kopen. Kan ik mijn sociale huurwoning kopen? xml version1.0" encodingUTF-8? Heb je nog vragen? We helpen je graag verder. Openingsuren en contactgegevens.
Huis te koop in Gent Axel Lenaerts makelaars.
Toon resultaten Niks gevonden. Huizen te koop in Gent. Een huis kopen in Gent? Vergeet Antwerpen, Brussel of Brugge want Gent is the place to be! Heb jij altijd al gedroomd van een knus en gezellig huisje in hartje Gent, of wilt u liever een duplex aan het Zuid?
Te koop Partners in Vastgoed.
Grote Markt 4 295 000. Nieuw in ons aanbod 237 m 7 6 Ja. Ruthier 13 420 000. Binnenkort open huis! 55 m 1 1. 10de Linie Regimentstraat 1 3.1 184 000. Nieuw in ons aanbod 353 m 5 2 Ja.
Kopen en verkopen Belgium.be.
Wanneer u een huis of bouwgrond koopt, bent u in de meeste gevallen onderworpen aan het registratierecht. In sommige gevallen kunt u een woning ook met toepassing van het btw-regime kopen. Als de woning nieuw is kan de verkoper er namelijk voor kiezen om de woning met btw te verkopen. Gedetailleerde informatie over de belastingen die u moet betalen wanneer u een huis of bouwgrond koopt. Brexit: gecentraliseerde informatie over de impact op federaal niveau. Nieuwe procedure btw-bouwaangifte. Het kadastrale plan voortaan beschikbaar in open source. Verhuist u naar een andere lidstaat van de Europese Unie? Alle Online Diensten. Koninklijke federatie van het Belgisch Notariaat. Contact center FOD Financiën. Niet gevonden wat u zocht? Over deze website. Voorwaarden voor het hergebruik.

Contacteer ons