Zoeken naar betekenis pc

betekenis pc
PC Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met PC of met PC in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van PC inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van PC en verwijzingen daarnaartoe.
PC WikiWoordenboek.
yC zC aC fC pC nC C mC cC dC C daC hC kC MC GC TC PC EC ZC YC. Geluid: PC hulp, bestand. Niet in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie. scheikunde, afkorting de afkorting voor polycarbonaat, een kunststof gevormd uit carbonaatverbindingen.
Betekenis PC.
In de loop der jaren is het aantal imitatie clone PC's' zeer sterk toegenomen. anoniem 17 februari 2016. Betekenis van PC toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.:
Computerconfiguratie: de onderdelen van een pc Informaticalessen. Computerconfiguratie: de onderdelen van een pc Informaticalessen.
De onderdelen waaruit een computer of pc personal computer bestaat, noemen we computerconfiguratie. Wanneer we de computerconfiguratie van een computer bekijken, vinden we steeds dezelfde soort onderdelen of componenten terug. Deze onderdelen bepalen de kracht en mogelijkheden van de pc.
P. C. Hooft Warenar: Geld en Liefde in de Gouden Eeuw Docentenhandleiding Pieter Corneliszoon Hooft Google Boeken.
Dit boek in gedrukte vorm bestellen. Amsterdam University Press. Zoeken in een bibliotheek. 0 Recensies Review schrijven. Hooft Warenar: Geld en Liefde in de Gouden Eeuw Docentenhandleiding. Door Pieter Corneliszoon Hooft. Over dit boek. Pagina's' weergegeven met toestemming van Amsterdam University Press.
Wat betekent de afkorting pc? Afkortingwoordenboek.nl.
Wat betekent de afkorting pc? Wat betekent pc? Betekenis afkorting pc. Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting pc is.: Wat betekent de afkorting pc? Nu weet u wat de afkorting pc betekent.
Wat betekent de afkorting p.c? Afkortingwoordenboek.nl.
Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad. Indien u in de toekomst nog een keer op zoek bent naar de betekenis van een afkorting, dan zien we u graag terug hier op Afkortingwoordenboek.nl! Comments are closed.
OPS PC.
Wilt u meer weten over OPS PC? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag informatie aan via het formulier meer informatie. Een erkende touchscreen-digiborden specialist neemt dan contact met u op. Door heel Nederland Belgiƫ. 078 6200 900.
BBTK Vakbondsjargon: IPA, CAO, PC, OR enz.
BBTK Mijn Rechten Vakbondsjargon: IPA, CAO, PC, OR enz. 1-2-2017 1234: Afdrukken. Het zal je waarschijnlijk al wel zijn opgevallen. In onze publicaties en website komen wel eens een aantal woorden en afkortingen terug die je niet zomaar kan kennen of begrijpen.
PC 25 definities Encyclo.
De PC was vroeger met name een rekenmachine, later werd het vooral een typemachine tekstverwerker, en in de toekomst zal de PC een multifunctioneel apparaat voor communicatie worden. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11072.: polycarbonaat PC polycarbonaat Polycarbonaat PC is een thermoplastisch polymeer met uitstekende hardheidseigenschappen.

Contacteer ons