Meer resultaten voor pc betekenis

pc betekenis
PC Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met PC of met PC in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van PC inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van PC en verwijzingen daarnaartoe.
Pc de betekenis volgens Woordenboek van Neologismen. mail.
Pc betekenis definitie. van personal computer, computer voor de thuisgebruiker of voor het kantoor; aanvankelijk een hobbycomputer waarmee vooral spelletjes gedaan werden, maar tegenwoordig ook voor allerlei commerciƫle en wetenschappelijk-technische doeleinden toegepast. De eerste echte pc werd door Steve Jobs eind jaren zeventig ontwikkeld voor Apple.
Betekenis PC.
In de loop der jaren is het aantal imitatie clone PC's' zeer sterk toegenomen. anoniem 17 februari 2016. Betekenis van PC toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.:
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: PC. pc de; m; meervoud: pc's' verkleinwoord: pc'tje' zie computer 1 personal computer. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Computerconfiguratie: de onderdelen van een pc Informaticalessen. Computerconfiguratie: de onderdelen van een pc Informaticalessen.
De onderdelen waaruit een computer of pc personal computer bestaat, noemen we computerconfiguratie. Wanneer we de computerconfiguratie van een computer bekijken, vinden we steeds dezelfde soort onderdelen of componenten terug. Deze onderdelen bepalen de kracht en mogelijkheden van de pc.
Wat betekent de afkorting pc? Afkortingwoordenboek.nl.
Wat betekent de afkorting pc? Wat betekent pc? Betekenis afkorting pc. Met deze website willen we antwoord geven op deze vragen. De betekenis van de afkorting pc is.: Wat betekent de afkorting pc? Nu weet u wat de afkorting pc betekent.
Wat betekent de afkorting p.c? Afkortingwoordenboek.nl.
Wij hopen dat u wat aan de informatie op deze website hebt gehad. Indien u in de toekomst nog een keer op zoek bent naar de betekenis van een afkorting, dan zien we u graag terug hier op Afkortingwoordenboek.nl! Comments are closed.
Logicaboek: Praktijk en theorie van het redeneren Diderik Batens Google Boeken.
books.google.be Dat iedereen in staat zou zijn correct te redeneren is een mythe. Zelfs gestudeerden kunnen dikwijls niet precies zeggen waar eenvoudig klinkende Nederlandse zinnen op neerkomen. In onze cultuur bestaat overigens een sterke tendens om meer te beweren dan aan te tonen.
Hardware pc: Betekenis Downloadbaar lesmateriaal KlasCement.
Zoek in alle leermiddelen. Hardware pc: Betekenis. Toegevoegd door Arne Schreel op 07.03.2013. Deze bijdrage vergelijkt met behulp van afbeeldingen en begrippen een auto met hardware van een computer. Op die manier wordt abstractie herleid tot een concreet concept. Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken.
PC 25 definities Encyclo.
De PC was vroeger met name een rekenmachine, later werd het vooral een typemachine tekstverwerker, en in de toekomst zal de PC een multifunctioneel apparaat voor communicatie worden. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/11072.: polycarbonaat PC polycarbonaat Polycarbonaat PC is een thermoplastisch polymeer met uitstekende hardheidseigenschappen.

Contacteer ons